Polityka prywatności

 

Jakie dane o Tobie zbieramy?


1.Dane zbierane podczas rejestracji.


Aby skorzystać z niektórych funkcji naszego sklepu wymagane jest założenie kona. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail oraz hasło, jakiego będziesz używał na naszej witrynie. Po zarejestrowaniu w sklepie wygenerowany zostaje automatycznie e-mail do klienta z linkiem potwierdzającym rejestrację, kliknięcie na ten link umożliwi logowanie do sklepu.


2.Dane zbierane podczas transakcji zakupu.


Dokonanie zakupu możliwe jest wyłącznie po podaniu pełnych danych osobowych tj.: imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności.


3.Dane zbierane automatycznie


Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.


4.Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami


Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.


 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?


1.W sklepie Wkładygrzewcze.pl  możesz czuć się bezpiecznie!


a) W żadnym wypadku nie będziemy przekazywali oraz sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.


b) Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.


c) Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Podanie tych danych jest obowiązkowe, jeżeli chcesz dokonać zakupu.


d) Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.


e) Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.


f) Nasza strona internetowa może wykorzystywać cookies tzw.”ciasteczka”, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.


g) W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.


h) W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.


 

2. Newsletter- nie mamy zamiaru zaśmiecać Twojej skrzynki, jeżeli sobie tego nie życzysz.


a) Podczas rejestracji proszony jesteś o potwierdzenie otrzymywania newslettera. Jeżeli zapisałeś się na nasz newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania oferty handlowej naszego sklepu.


b) Jeżeli nie życzysz sobie otrzymywania oferty handlowej na swoją skrzynkę wystarczy poinformować nas o tym e-mailem na adres: biuro@wkladygrzewcze.pl  lub po prostu usunąć swoje konto.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?


a) Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.


b) Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać wiadomości drogą e-mailową.

 

W jaki sposób możesz usunąć lub zmienić swoje dane?


Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Moje konto, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?


Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem, gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej, mailowo na adres: biuro@wkladygrzewcze.pl lub telefoniczne: +48 660 51 73 87

do góry
Promocja kończy się za:

00 dni 00 godz 00 min 00 sek

Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl